Giveaway. Câștigă două nopți de cazare în Maramureșul istoric

Giveaway. Câștigă două nopți de cazare în Maramureșul istoric

Dragi cititori,

În luna decembrie, ne-am gândit să vă răsplătim cu o vacanță! Și nu oriunde, ci în Maramureșul istoric, la 20 de kilometri de faimoasa mocăniță. Aveți timp să vă faceți bagajele până în luna ianuarie, data exactă o alegeți voi, împreună cu proprietarii pensiunii, despre care vă asigur că sunt gazde primitoare. Iar dacă vor exista restricții impuse de pandemie, nicio problemă, vacanța se poate reprograma. Așadar, înscrieți-vă cu încredere la concurs.

UNDE? Pensiunea RAI PE VALE, Leordina, Maramureș

O pensiune care și-a deschis porțile de curând și care îmbină frumos elementele tradiționale cu cele moderne. Aici veți găsi o parte din lumea satului maramureșean, despre care ați tot auzit că se vorbește, mâncarea tradițională, portul popular, voie bună, dar și liniște. Pe lângă toate acestea, la Rai pe Vale aveți la dispoziție un ciubăr, salină, saună, terasă, bucătărie și spațiu de joacă pentru copii.

CE CÂȘTIGAȚI?

Două nopți de cazare, la alegere, oricând în luna ianuarie, în limita disponibilității. Bonus: veți fi aproape de cele mai importante obiective turistice din Maramureș.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?

1. Distribuiți postarea despre concurs, pe butonul de share de la finalul articolului.
2. Concursul se desfășoară pe contul de Instagram Ioana Mihalca, începând de astăzi până pe 23 decembrie 2020. Intrați AICI (pe contul de Instagram) și urmați instrucțiunile.

Fotografiile din acest articol au fost realizat de Paul Catunescu.

Concursul este oferit de pensiunea RAI PE VALE.

Vă dorim succes și multă sănătate!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *