Despre mine

Dragii mei,

Dacă aţi ajuns pe pagina mea, aţi aflat deja că sunt un jurnalist întors la ţară. În timpul liber, scriu despre locuri uitate de lume, despre tradiţii reînviate, despre oameni cu bun simţ şi despre tot ce înseamnă România firească. Vom călători împreună prin sate, pe dealuri şi prin munţi, în căutarea valorilor uitate prin cătune şi a traiului simplu. 

Ce am făcut până acum:

Am trăit în Bucureşti 11 ani, am fost reporter şi realizator TV – în primii şase ani la TVR, iar în ultimii șase (şi povestea continuă) la Digi24. 

La Digi24 Bucureşti am fost parte din echipa Bonton, emisiunea cu poveşti şi cu oameni care ne inspiră. Am întâlnit români simpli, personalităţi, foşti deţinuţi politici, activişti, tineri care schimbă România şi înţelepţi care au trăit destul ca să o vadă şi altfel.

Am realizat şi am prezentat rubrica „Unde mergem în timpul liber“, din cadrul emisiunii Digimatinal şi am făcut transmisiuni live din studioul ProFM. Au fost dimineţi însorite şi zâmbete calde care mi-au rămas în suflet. Am învăţat, în aceşti 12 ani, că pasiunea, cărţile, sinceritatea şi autenticitatea sunt singurele arme de care are nevoie un jurnalist.

Un nou capitol 

Am luat cu mine toate lecţiile şi m-am întors la ţară. Mai exact, în Munţii Maramureşului. De acolo am plecat şi, oricâte mi-ar fi oferit Bucureştiul, mi-a luat din suflet mult mai multe. Liniştea, dragii mei, se obţine greu. La fel şi libertatea. Şi ceva îmi spune că aceste comori rare s-au mutat la ţară. În cele ce urmează, mi-am propus să le descopăr. Vă țin la curent și vă mulțumesc că sunteţi!

P.S.: Ne vedem în continuare pe Digi24, însă nu din platoul de televiziune, ci de pe teren, din Maramureş.

Cu prietenie, 
Ioana Mihalca

Share

2 thoughts on “Despre mine

  1. Buna ,Ioana,
    Acum patru ani am facut drumul inapoi si m-am intors sufleteste la munte, la Busteni.am cumparat o locuinta pe care o iubesc nespus! Mi-ar fi de folos daca as avea numerele de telefon ale doamnelor care fac covoare , velinte, stergare. Am studiat Ayurveda in India, folosesc resurse din natura pentru o sumedenie de boli ciudate, prepar si daruiesc uleiuri , creme si amestecuri si asta ma face fericita.
    cu drag,

    Mihaela Dumitru

  2. Bună Ziua! Mă numesc Nasui Denis Florin și sunt elev in clasa a XI a la liceul Teoretic Bogdan Vodă, Viseu de Sus. Am desfăsurat diferite activități la Viseu de Jos, am scris si o carte. Am participat la ziua iei. Am niste realizări frumoase după părere mea. Lista poate continua. Am mai multe de spus. Dar de cand am scos cartea tot m am gandit să apelez la o televiziune in care sa scot mai mult in evidenta satul Viseu de Jos, decat pe mine care eu doar il reprezint. Dumneavoastră poate sunteti omul care mă va ajuta sa fac o astfel de emisiune in care sa promovez si sa duc tradiția mai departe să o vadă intreaga lume, cat de frumoase sunt la noi in Vișeu de Jos. Desigur contra cost. Vă mulțumesc și scuzați de deranj. (Am scris foarte repede). Aștept un raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *