Despre mine

Dragii mei,

Dacă aţi ajuns pe pagina mea, aţi aflat deja că sunt un jurnalist mutat la ţară. Scriu despre locuri uitate de lume, despre tradiţii reînviate, despre oameni cu bun simţ şi despre tot ce înseamnă România firească. Vom călători împreună prin sate, pe dealuri şi prin munţi, în căutarea valorilor pierdute şi a traiului simplu. 

Am lucrat în televiziune 11 ani, am fost reporter şi realizator – în primii şase ani la TVR, iar în ultimii cinci, la Digi24. 
Am studiat Jurnalism, Zootehnie şi Politică, trei domenii total diferite, dar care mi-au fost lecţii de viaţă şi despre care vom povesti pe larg altădată.

La Digi24 am fost parte din echipa Bonton, emisiunea cu poveşti şi cu oameni care ne inspiră. Am întâlnit oameni simpli, personalităţi, foşti deţinuţi politici, activişti, tineri care schimbă România şi înţelepţi care au trăit destul să o vadă şi altfel. Am realizat şi am prezentat rubrica Unde mergem în timpul liber, din cadrul emisiunii Digimatinal. Am învăţat, în aceşti 11 ani, că pasiunea, sinceritatea şi autenticitatea sunt singurele arme de care are nevoie un jurnalist. Şi cărţile, bineînţeles.

Un nou capitol 

M-am întors la ţară. Mai exact, în Munţii Maramureşului. De acolo am plecat şi, oricâte mi-ar fi oferit televiziunea şi Bucureştiul, mi-a luat din suflet mult mai multe. Liniştea, dragii mei, se obţine greu. La fel şi libertatea. Eu cred că s-au mutat la țară. În cele ce urmează, mi-am propus să le descopăr. Vă țin la curent și vă mulțumesc că sunteţi!

Cu prietenie, 
Ioana Mihalca

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *