Câștigă o vacanță la Magnolia Resort, în Maramureș | Susține turismul românesc

Câștigă o vacanță la Magnolia Resort, în Maramureș | Susține turismul românesc

Trăim vremuri incerte și nu putem să nu ne întrebăm cum va arăta turismul din România în anul 2020. Vacanțe anulate, planuri amânate, zboruri pierdute și trasee reconfigurate, asta a însemnat perioada care tocmai a trecut, pentru mulți dintre noi. Ne pregătim de revenirea la normalitate și sperăm, cu toții, că normalitatea va avea noi înțelesuri de acum înainte. Poate că în acest an vom alege să rămânem între granițele țării, chiar dacă nu avem încă măsuri clare în ceea ce privește redeschiderea turismului. Dar am putea să încercăm măcar să privim România cu ochi buni, nu se știe niciodată ce am putea descoperi în locuri pe lângă care trecem în grabă. România are multe de oferit, de la peisaje, până la oameni și tradiții și știm sigur că se poate face și aici turism de calitate. Putem descoperi o Românie așa cum ne-o dorim, dacă o căutăm acolo unde trebuie. Putem avea parte de amintiri frumoase și aici, la noi acasă. Trebuie doar să învățăm să avem mai multă grijă de noi, de ceilalți și de tot ce ne înconjoară. Să ne susținem și să ne sprijim. Și pentru a vă încuraja să faceți acest lucru, să susțineți turismul românesc, vă oferim două nopți de cazare, pentru două persoane, într-un chalet ca-n basme, în ținutul mocăniței din Maramureș, la Magnolia Resort, în Vișeu de Sus.

Dacă fotografiile v-au captat atenția, trebuie să vă spun că povestea din spatele acestui proiect este și mai frumoasă. Ana și Dan Bersan sunt doi oameni care au, cu adevărat, inimă de moroșan. Așa cum aveau, pe timpuri, oamenii despre care mai citim doar în cărți. Oricine poate să pună o afacere pe picioare, însă nu oricine poate să pună suflet în mijlocul ei. Și de acest lucru vă veți convinge singuri, atunci când le veți călca pragul. Au pornit la drum cu dorința de a salva o casă tradițională veche. Au construit unele noi în schimb, dar au păstrat în totalitate arhitectura locală. Bunul gust a stat la baza construcțiilor care-i fac cinste Maramureșului din trecut, dar și celui de astăzi. Clădirile în stil rustic au fost așezate în decorul natural perfect. Veți descoperi aici o lume desprinsă din povești, acea lume pe care o caută turiștii când aleg ca destinație Maramureșul: cazare cu specific local, mâncare sănătoasă, oameni buni și veseli, horincă tare și munți cât vezi cu ochii.

Mai multe fotografii găsiți pe site-ul Magnolia Resort și pe pagina de Facebook/MagnoliaResort.

CE CÂȘTIGAȚI?

  • două nopți de cazare pentru două persoane, la alegere, de luni până joi, în perioada 15.06.2020 – 02.07.2020, în funcție de disponibilitate
  • mesele nu sunt incluse

Veți avea la dispoziție, pentru două nopți, un chalet pentru două persoane. Chaletul are dormitor, bucătărie, saună, hamac și… o priveliște de vis. Nu uitați că Mocănița pleacă tot din Vișeu de Sus, unde se află și Magnolia Resort.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?

1. Distribuiți postarea despre concurs de pe pagina de Facebook Plai Moroșenesc sau Magnolia Resort.
2. Concursul se desfășoară pe contul de Instagram Ioana Mihalca, începând de azi până pe 10 iunie 2020. Intrați AICI și urmați instrucțiunile.

Hai pe plai moroșenesc! Succes!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *