Câștigă două nopți de cazare, pentru două persoane, în Maramureșul istoric

Câștigă două nopți de cazare, pentru două persoane, în Maramureșul istoric

Dragi cititori noi și vechi, trec direct la subiect și vă spun că vă invit în satul meu natal, locul care mi-a redevenit casă după 11 ani în București. Împreună cu Dacii Liberi, unul dintre cele mai frumoase resorturi din Maramureșul istoric, v-am pregătit o surpriză. Vă spun mai jos tot ceea ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie la concurs.

UNDE?

Pensiunea Dacii Liberi, Petrova, județul Maramureș

O pensiune de 5 margarete, cu cramă și restaurant, cu piscină, jacuzzi, salină, saună și sală de fitness nu este ceva ce întâlnești în fiecare sat. Iar acest lucru îl face și mai special, pentru că la complexul turistic Dacii Liberi vă puteți bucura pe deplin de liniște și, în același timp, puteți vedea cum trăiesc oamenii harnici de la țară. Mai mult decât atât, sunteți aproape de cele mai importante obiective turistice din Maramureșul istoric: la doar 10 kilometri de mănăstirea Bârsana, la 20 de km de Mocănița de pe Valea Vaserului și la 35 de km de Sighetu Marmației.

CE CÂȘTIGAȚI?

  • două nopți de cazare, pentru două persoane, în cameră dublă, în 29 și 30 aprilie 2020 (mâncarea nu este inclusă)
  • acces nelimitat la piscină și centrul spa (jacuzzi, bazin cu apă sărată, saună, salină)

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?

  1. Dați share la această postare despre concurs pe pagina de Facebook.

2. Pentru a vă înscrie în concurs, accesați pagina mea de Instagram AICI și urmați instrucțiunile. Concursul începe astăzi și se încheie pe data de 22 martie.

Succes!

Share

2 thoughts on “Câștigă două nopți de cazare, pentru două persoane, în Maramureșul istoric

  1. Nu mi-e clar dacă putem lăsa mai multe comentarii în care sa etichetăm diferiți prieteni, sau doar un singur comentariu?
    Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *